Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

Històries de joguets. Enric Bardera reinterpreta els joguets del museu

 

 

 

 

 

 

En el marc de les celebracions del trenta-cinquè aniversari del Museu del Joguet de Catalunya, presentem una exposició original d’Enric Bardera que ofereix una nova visió dels joguets del Museu.

Per a Bardera, el joguet és l’element referencial generador d’històries. Així doncs, la creació de cadascuna de les obres que es presenten en aquesta mostra és la seva reinterpretació d’algunes peces del Museu a partir d'històries fictícies elaborades per ell mateix. El mètode creatiu s’ha assimilat al joc, ja que durant tot el procés lúdic existeix una trama que cal seguir, però que pot variar a causa de molts factors, tant personals com externs; fins i tot es pot adaptar el joguet a històries per a les quals no ha estat creat originalment. Cada joguet o grup de joguets s’ha situat en una història imaginada, ja sigui perquè l’ha viscuda o bé perquè està relacionada amb el seu propietari. D’aquesta manera, sorgeixen històries evocadores que el visitant haurà de continuar en la seva imaginació.

 

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 10/11/2017 al 07/01/2018
 Horari d'apertura del museu
 Sala Oberta
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
Hi haurà activitats relacionades amb l'exposició. Les places són limitades. Inscripcions al museu o per telèfon 972 504 585
   Dossier de premsa