Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

El jardí de les oques

 

 

 

 

 

 

El col·lectiu d’artistes VIBRA presenta el projecte fotogràfic que ha realitzat en col·laboració amb el llibre de poesia de l’Àngel Rodríguez.  El Jardí de les Oques, és el títol del llibre que va ser presentat al passat 26 de novembre al Museu del Joguet de Catalunya.

Aquesta sèrie de fotografies documenten les accions performatives que VIBRA va realitzar al llarg de l’any 2021, inspirant-se en els poemes de l’Àngel Rodríguez i les principals caselles del joc ancestral de l’Oca.

El paisatge de l’Alt Empordà és l’escenari escollit per recrear les caselles del joc. Les imatges, on apareixen les pròpies artistes, evoquen imaginaris onírics i poètics carregats de significat que interpel·len i fan qüestionar l’existència, que corresponen amb les caselles: el Pou, la Presó, els Daus, l’Hostal, el Pont, el Pou, el Pont, la Mort i el Paradís.

 

El col·lectiu VIBRA està format per cinc artistes que viuen i treballen a l’Alt Empordà: Mònica Campdepadròs, Elena Casadevall, Juliette Murphy, Esther Pi i Petra Vlasman.

Des de 2014, Vibra du a terme projectes artístics multidisciplinaris col·laborant també amb altres creadors.

 

La inauguració tindrà lloc el dissabte 10 de setembre a les 12 h a la Sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet. 

 

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 10/09/2022 al 27/09/2022
 Horari d'apertura del museu
 Sala Brossa-Frègoli
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català