Lloguer d'espais

Els beneficis obtinguts pel lloguer d’espais reverteixen directament en el manteniment del Museu i la conservació de la col·lecció. A continuació detallem els espais disponibles i els programes especials:

 

Sala Brossa-Frègoli

Capacitat: 80 persones

Situació i accés: 2a planta; per les escales i l’ascensor

Serveis: Wi-Fi, projector, sistema de megafonia, climatització, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons.

Disponibilitat:

Dues hores: 195 € (+IVA)

Combinació Sala Brossa-Frègoli i Espai Terrat

Dues hores: 300 € (+IVA)

Tres hores: 350 € (+IVA)

Observacions: La reserva de la sala no inclou la visita al Museu. Per cada hora addicional s’aplicarà un 10 % de descompte sobre el preu per hora.

 

 

Espai Terrat

Capacitat: 90 persones

Situació i accés: 3a planta; per les escales i l’ascensor. Vistes a la Rambla de Figueres. Espai amb una decoració icònica i exclusiva.

Serveis: Wi-Fi, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons (2a planta).

Possibilitat d’instal·lar un sistema de megafonia.

Disponibilitat:

Dues hores: 200 € (+IVA)

Espai Terrat i Sala Brossa-Frègoli:

Dues hores: 300 € (+IVA)

Tres hores: 350 € (+IVA)

Observacions: La reserva de la sala no inclou la visita al Museu. Per cada hora addicional, s’aplicarà un 10 % de descompte sobre el preu per hora.

 

 

Sala Oberta

Capacitat: 70 persones

Situació i accés: planta baixa

Serveis: Wi-Fi, climatització, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons (2a planta).

Disponibilitat:

Tarifa per dues hores: 150 € (+IVA)

Observacions: La reserva de la sala permet l’accés lliure a l’exposició temporal del moment. No inclou la visita al Museu. Per cada hora addicional s’aplicarà un 10 % de descompte sobre el preu per hora

 

 

Programes especials

  • Lloguer de l’Espai Terrat i visita a l’exposició permanent del Museu per a enllaços matrimonials. Tarifa per tres hores: 420 € (+IVA). Observacions: Per cada hora addicional, s’aplicarà un 10 % de descompte sobre el preu per hora.
  • Consulteu altres opcions possibles contactant directament amb el Museu.