Lloguer d'espais

Els beneficis obtinguts pel lloguer d’espais reverteixen directament en el manteniment del Museu i la conservació de la col·lecció. A continuació detallem els espais disponibles i els programes especials:

Sala Brossa-Frègoli

Capacitat: 60 persones

Situació i accés: 2a planta; per les escales i l’ascensor

Serveis: Wi-Fi, monitor TV gran format, sistema de megafonia, climatització, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons.

Disponibilitat:

Horari d'obertura del Museu

Dues hores: 250 € (+IVA)

Cada hora addicional: 60 € (+IVA)

Fora horari d'obertura del Museu 

Dues hores: 450 € (+IVA)

Cada hora addicional: 80 € (+IVA)

Observacions: La reserva de la sala no inclou la visita al Museu.

Espai Terrat

Capacitat: 90 persones

Situació i accés: 3a planta; per les escales i l’ascensor. Vistes a la Rambla de Figueres. Espai amb una decoració icònica i exclusiva.

Serveis: Wi-Fi, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons (2a planta).

Possibilitat d’instal·lar un sistema de megafonia.

Disponibilitat:

Horari d'obertura del Museu

Dues hores: 450 € (+IVA)

Cada hora addicional: 100 € (+IVA)

Fora horari d'obertura del Museu 

Dues hores: 500 € (+IVA)

Cada hora addicional: 120 € (+IVA)

 

Observacions: La reserva de la sala no inclou la visita al Museu. El mobiliari i la seva instal·lació serà a càrrec del llogater, el muntatge de tots els elements es realitzarà durant les hores d'obertura del Museu. Per a altres horaris, cal consultar prèviament amb el Museu.

Sala Oberta

El lloguer de la sala dependrà del tipus d'exposició temporal de cada moment i de les seves característiques particulars.

Capacitat: 70 persones

Situació i accés: planta baixa

Serveis: Wi-Fi, climatització, petit office per a serveis de catering, lavabo adaptat per a persones amb discapacitat i canviador per a nadons (2a planta).

Disponibilitat:

Horari d'obertura del Museu

Dues hores: 200 € (+IVA)

Cada hora addicional: 50 € (+IVA)

Fora horari d'obertura del Museu 

Dues hores: 250 € (+IVA)

Cada hora addicional: 80 € (+IVA)

Observacions: La reserva de la sala permet l’accés lliure a l’exposició temporal del moment. No inclou la visita al Museu.

Programes especials

  • Esdeveniments a porta tancada. Tarifa per a tota una jornada: 4.000 € (+IVA) (excepte del 24 de juny al 6 de setembre, en aquest casos, cal consultar preu)
  • Lloguer de l’Espai Terrat i visita a l’exposició permanent del Museu per a esdeveniments. Tarifa per quatre hores: 1.500 € (+IVA).
  • Consulteu altres opcions possibles contactant directament amb el Museu.