Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

Roda amb la baldufa de xocolata de Figueres!

 

 

 

 

 

 

La mona de Figueres, la baldufa catalana, és una iniciativa impulsada pel Museu del Joguet, Comerç Figueres, Pastissers de Figueres amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Figueres.

Es tracta d’una baldufa de xocolata amb una sorpresa a dins (una baldufa petita). És un producte exclusiu i propi de les pastisseries de la ciutat de Figueres que contribueix a posicionar la ciutat com un referent gastronòmic i turístic de Catalunya i identificatiu de la ciutat. Hi haurà tres tipus de baldufes: xocolata blanca, xocolata negre i xocolata amb llet.

Les baldufes de xocolata es podran comprar a les pastisseries de Figueres, a un preu de 3 euros. Concretament a Maia flequers, pastisseria Parc Bosch, pastisseria Tall Dolç, pastisseria Fàbrega, pastisseria Iris i pastisseria Òpera. Hi haurà tres tipus de baldufes: xocolata blanca, xocolata negre i xocolata amb llet.

També es podran demanar com a postres a una vintena de bars i restaurants de la ciutat. Per altra banda, aquesta iniciativa va lligada també a un concurs d’aparadors, que també tindrà com a temàtica principal, la mona de la baldufa.

                     

 

 

 

       

Públic: General

Tipologia: Exposició de petit format

 Del 25/03/2021 al 08/04/2021
 Horari d'apertura del museu
 Finestra a...
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
 Dossier