Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

El joc de les frases desfetes. Primer premi Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català 2021

 

 

 

 

 

 

Un joc que us farà ballar el cap

El passat dia 30 de maig es van lliurar els premis del 6è Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català promogut per la Plataforma per la Llengua.

El joc guanyador d’aquesta edició ha estat creat per l'alumnat de 5è de l'Escola Lluçanès, de Prats de Lluçanès, que s'han trencat les banyes per crear un joc original i divertit, que consisteix a descobrir frases fetes catalanes a partir de dibuixos realitzats per l'alumnat. El jurat ha premiat el joc per la seva aposta per la creativitat verbal, suscitada a través de mecanismes variats i divertits, que transformen la llengua en una descoberta constant. S'hi juga per equips i les persones jugadores tenen dues baralles amb les representacions de les frases fetes, que hauran d'endevinar i aparionar durant la partida. Guanya la persona que es quedi abans sense cap carta.

El concurs Tísner de Creació de Jocs de Català està convocat per la Plataforma per la Llengua i s’adreça a alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià i l’Alguer. Hi poden participar totes les propostes de jocs col·lectius inèdits i en català que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. L’objectiu és que alumnat, docents i escoles descobreixin la faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.

 

Agraïments: 

   

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 19/06/2021 al  31/07/2021
 Horari d'apertura del museu
 Vestíbul
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
 Dossier de premsa