Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

apoCATlipsis. Primer premi Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català 2021/2022

 

 

 

 

 

 

El passat dia 28  de maig es van lliurar al Teatre Tarragona d'aquesta localitat els premis del 7è Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català promogut per la Plataforma per la Llengua.

El joc guanyador d’aquesta edició ha estat la proposta de l’alumnat de 5è, de la classe La colla dels 21, del Col·legi Sant Pere Claver- Jesuïtes Poble Sec de Barcelona, de que junt amb el seu professor Carles Mesa, han desenvolupat el joc apoCATlipsis. El joc ens situa en un aula de primària qualsevol. El mestre, astorat del mal ús de la llengua que es fa a l'aula, es converteix en un zombi amb el cap capgirat. Seran els mateixos alumnes que, responent diferents preguntes sobre la llengua catalana, aconseguiran una til·la que farà que el mestre torni a ser el mateix de sempre.

El concurs Tísner de Creació de Jocs en Català està convocat per la Plataforma per la Llengua i s’adreça als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià, Catalunya Nord, Illes Balears, l'Alguer i Andorra. Hi poden participar totes les propostes de jocs col·lectius inèdits i en català que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. L’objectiu és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.

 

Agraïments: 

   

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 22/06/2022 al 23/07/2022
 Horari d'apertura del museu
 Sala Oberta
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
 Dossier de premsa