Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

BLOG

Som el que fem: les activitats generals del Museu, ara amb indicació d’accessibilitat

Som el que fem: les activitats generals del Museu, ara amb indicació d’accessibilitat

El Museu del Joguet de Catalunya ha estat sempre compromès amb la cohesió social i ha treballat per tal d’afavorir l’accés a la cultura de les persones en situació de vulnerabilitat. Entre els valors del Museu destaquen el compromís amb l’accessibilitat, la inclusió i l’equitat.

El 5 d’abril de 2018, el Museu del Joguet de Catalunya va ser el primer museu de les comarques de Girona a formar part del programa Apropa Cultura, programa de lleure cultural inclusiu per a les entitats socials nascut el 2006 i del qual en formen part actualment teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya. Des de l’inici, el Museu, ha ofert una programació específica per als col·lectius de les entitats que formen part de l’Apropa Cultura.

Ara, a part d’aquesta oferta específica per Apropa Cultura, i amb la voluntat de contribuir a facilitar l’accés de totes les persones a les activitats generals del Museu, s’indicarà mitjançant pictogrames les característiques d’accessibilitat de cada activitat.

Així, el públic podrà saber per exemple, si es tracta d’un taller manipulatiu, si és una sessió relaxada o si és una activitat també adequada per a persones amb mobilitat reduïda, entre altres. Amb aquestes indicacions es pretén que públic i visitants coneguin les característiques de l’oferta d’activitats per a totes les edats del Museu del Joguet de Catalunya i les possibilitats que ofereixen. La incorporació d’aquestes informacions vol contribuir a construir el museu com un espai de cultura amb tothom.

 

Pictogrames

   accessible per a persones amb mobilitat reduïda

     taller manipulatiu

    sessió relaxada

   accessible per a persones amb discapacitat psíquica

   accessible per a persones amb discapacitat visual

 

Share