Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

BLOG

Entre vitrines: el Museu implanta un nou sistema de venda d’entrades

Entre vitrines: el Museu implanta un nou sistema de venda d’entrades

El sistema de venda d’entrades és un aspecte essencial per arribar a tots els públics d’un museu. En aquest sentit, l’any passat, gràcies al treball de Katarina Orlandini, alumna del postgrau d’Estratègia Digital en Organitzacions Culturals (UOC i MNAC), es va constatar que un dels punts febles del Museu del Joguet de Catalunya era la impossibilitat de comprar les entrades en línia des del web del Museu.

El treball desenvolupat per l’alumna, que incloïa la confecció d’un viatge de client al Museu, va detectar, com a escull fonamental per a la visita, la impossibilitat de fer la compra d’entrades en línia. Per aquest motiu, des del Museu del Joguet de Catalunya hem iniciat les tasques per facilitar la venda en línia de les entrades. Les tasques es desenvoluparan en diverses fases, i en la primera s’ha procedit a implementar a la taquilla del Museu la venda informatitzada d’entrades. Aquest sistema de venda serà la base per, en una segona fase, implementar la venda en línia i després, en una tercera fase, comercialitzar les entrades al Museu a plataformes de reserves externes.

La venda informatitzada dels tiquets del Museu permetrà millorar tant la gestió de les entrades i de l’estadística de les persones visitants com el coneixement dels públics del Museu. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona (mitjançant la convocatòria de 2019 de “Subvencions a museus i col·leccions de les comarques gironines per a dotar-se d’equipaments relacionats amb les noves tecnologies”), que ha permès l’adquisició del maquinari necessari.

Amb el suport de:

 

Share