Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

BLOG

El museu al dia: els joguets surten al carrer

El museu al dia: els joguets surten al carrer

Des de la seva creació, aviat farà 40 anys, el Museu del Joguet ha estat sempre obert a la ciutat de Figueres. Ara, una acció al carrer ens permet afirmar-ho literalment.

 

 

Des del passat novembre, sis dels joguets més icònics del Museu han sortit de l’edifici de l’Hotel París i s’han escampat per la ciutat. Es tracta d’imatges d’aquest joguets, de gran format, amb un fort impacte visual i que interpel·len directament els vianants. Les imatges s’han situat als aparadors de diverses botigues i locals buits del centre de la ciutat.

 

 

Aquesta iniciativa, desenvolupada gràcies a la col·laboració amb Comerç Figueres, amb Comoyoko i amb les persones propietàries que han cedit espais als seus locals, apropa les principals peces de la col·lecció del Museu a tota la ciutadania i a les persones que visiten de Figueres, i alhora contribueix a alegrar el panorama postpandèmic de la ciutat. Així mateix, aquesta acció vol contribuir a potenciar la ubicació de Figueres en el sector del comerç, a mantenir-ne la capitalitat, l’atractiu i el lideratge a la comarca. Les imatges romandran a les botigues i als locals fins que aquests reprenguin l’activitat.