Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

BLOG

El Museu al dia: roda amb la baldufa de xocolata de Figueres!

El Museu al dia: roda amb la baldufa de xocolata de Figueres!

El passat dia 17 de març es va presentar al Terrat del Museu el projecte “Mona de Figueres, la baldufa catalana”, una baldufa de xocolata amb una sorpresa a dins (una petita baldufa de boix).

És una iniciativa impulsada pel Museu del Joguet, Comerç Figueres i Pastissers de Figueres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

La baldufa catalana és l’emblema del Museu del Joguet i, de la mateixa manera que el Museu del Joguet és exclusiu de Figueres, les baldufes de xocolata són exclusives i pròpies de les pastisseries de la ciutat de Figueres. Aquesta iniciativa, utilitzant un element identificador de la ciutat com la baldufa, contribueix a posicionar la ciutat com un referent gastronòmic i turístic a Catalunya. Hi ha tres tipus de baldufes: xocolata negra, xocolata amb llet i xocolata blanca.

Aquestes baldufes de Figueres es poden demanar com a postres a una vintena de cafeteries i restaurants de la ciutat i adquirir durant tot l’any a diverses pastisseries de Figueres. La iniciativa estava vinculada també amb un concurs d’aparadors, que també va tenir com a temàtica principal la mona de baldufa.

 

 

Recull de premsa:

Setmanari Empordà 15 de març 2021

Setmanari Empordà 17 de març 2021

Setmanari Hora Nova 23 de març 2021

Setmanari Empordà 29 de març 2021

Setmanari Empordà 15 d’abril 2021

Share