Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

EscaCat. Primer premi 9è Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català 2023/2024

 

 

 

 

 

 

El passat dia 24 de maig es van lliurar al Teatre Poliorama de Barcelona els premis del 9è Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català promogut per la Plataforma per la Llengua.

El joc guanyador d’aquesta edició ha estat la proposta de l’alumnat de 5è i de 6è de l'escola Bellavista-Joan Camps i Giró de Les Franqueses del Vallès, que han creat el joc EscaCat. El joc ha estat creat amb un doble objectiu: potenciar l'ús de la llengua catalana i el seu coneixement i donar a conèixer la cultura i tradicions catalanes.

 

En aquest vídeo l'alumnat i el professorat expliquen el joc:

 

El concurs Tísner de Creació de Jocs en Català està convocat per la Plataforma per la Llengua i s’adreça als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià, Catalunya Nord, Illes Balears, l'Alguer i Andorra. Hi poden participar totes les propostes de jocs col·lectius inèdits i en català que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. L’objectiu és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.

 

Imatge de la cerimònia de lliurament (Font: blog escola Bellavista-Joan Camps i Giró)

 

Agraïments: 

   

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 22/06/2022 al 26/08/2022
 Horari d'apertura del museu
 Sala de jocs
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català