Botiga

LA BOTIGA DEL JOC SENSE FI

 

 

El Museu del Joguet de Catalunya és un espai on, evidentment, el joc i el joguet tenen tot el protagonisme. És una invitació permanent a passar-nos-ho bé, a descobrir, a experimentar i a recordar.

La botiga està situada a la primera planta de l’edifici i s’hi pot accedir sense haver de comprar el tiquet d’entrada. Amb l’adquisició de productes de la botiga contribuïu a donar suport al Museu. Així doncs, qualsevol compra, per menuda que sigui, ajuda a garantir-ne la continuïtat.  

A la nostra botiga podeu trobar des d’una acurada selecció de jocs i joguets de qualitat, estretament relacionats amb les peces exposades al Museu, fins a una tria dels millors productes dissenyats i elaborats tant per productors locals artesanals com per les principals marques del país. També hi ha les darreres novetats de les marques europees més destacades.

Si us ve de gust tenir un record del Museu sense sortir de casa, us proposem que visiteu la nostra botiga virtual. Hi trobareu una variada selecció d'articles exclusius que tenen l'aval del Museu del Joguet de Catalunya.