Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

FEM MUSEU

SOMIA PER FER CIÈNCIA

 

 

 

 

 

 

Imagineu-vos un invent per salvar el planeta! Somiarem i crearem per fer-ho possible.

L’activitat s’inicia amb un recorregut per l’exposició, descobrint els continguts i de com els somnis han empès les grans idees i creacions de la humanitat. Imaginarem un viatge a l’espai, un cop que estem allunyats de la terra, introduïm els diferents conceptes i mètodes  sobre els processos creatius dels científics i artistes. Parlem dels somnis i de la imaginació, i de què és la creativitat, els experiments i la seva importància en l’assaig-error.

Seguidament es realitzarà un taller creatiu en que la mainada es convertiran en científiques i científics i artistes per tal de desenvolupar una obra col·lectiva a partir de les creacions individuals que recollirà el treball de reflexió conjunt de com ens agradaria veure el nostre planeta de de la perspectiva llunyana d’una o un astronauta.

Taller artístic en el marc de l’exposició L’exploració de l’espai: els somnis com a base del coneixement, a l’entorn a l’exploració espacial i el seu impacte en la societat des de l’arribada de l’home a la Lluna fins a la creació de l’Estació Orbital Internacional, amb objectes, joguines i peces artístiques relacionades. Aquesta exposició ha estat organitzada pel Museu de l’Empordà, el Museu del Joguet de Catalunya i l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica, dins les jornades Science Needs You. Aquest taller també s’emmarca en les activitats organitzades pel SOM CULTURA, que compta també amb la col·laboració de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

 

Accessibilitat: 
     

 

Public: Mainada de 7 a 11 anys

Tipologia: Taller.

20 de novembre de 2021
12 h
  Museu del Joguet
5€ infant
Català
Places limitades. Imprescindible realitzar la inscripció prèvia.

Share
Print Friendly, PDF & Email