Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

FEM MUSEU

NANNIDO. LA VIDA EN JOC

 

 

 

 

 

 

Un joc per trencar amb els prejudicis i els estereotips vers les persones migrades

El joc és una activitat universal que ha estat sempre present a totes les cultures. I és l’única activitat cultural en què la persona és la protagonista, fomenta la comunicació entre les persones, permet aprofundir en les relacions, compartir valors i afavorir punts de trobada per aprendre a conviure.

El Museu del Joguet de Catalunya ha col·laborat amb l’associació Amunt i Crits! en la creació del joc Nannido. La vida en joc®, una versió del tradicional joc de l’oca, que simbolitza el recorregut de la vida humana, plena de fortuna i d’entrebancs.

En el joc es proposa a les persones que hi juguen que es posin en la pell de les persones migrades, recorrent les caselles que simbolitzen els entrebancs i les dificultats que encaren durant el procés de migració, però també les oportunitats que ofereix. El joc, indicat per a persones a partir de 8 anys, vol contribuir a posar en valor tots els orígens i fer més estrets els vincles entre cultures, sensibilitzar i fomentar els valors que contribueixen a reforçar la convivència i millorar la societat.

 

VINE A JUGAR A LA SALA OBERTA DEL MUSEU!

T'HI ESPEREM!

 

Accessibilitat: 
   

 

 

 

Activitat familiar amb mainada a partir de 8 anys
 11/12/2011
 12 h
   Sala Oberta del Museu
Gratuïta
Imprescindible inscripció prèvia a info@mjc.cat o al 972 504 585

Share
Print Friendly, PDF & Email