Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

Les cuques

 

 

 

 

 

 

El Museu del Joguet de Catalunya celebra la primavera amb una exposició a la Sala Brossa-Frègoli sobre el llibre Les cuques de Julià Guillamon.

L’edició està formada per seixanta-un textos que s’articulen a manera de novel·la que recorre els tres estius consecutius durant els quals l’autor no va poder gaudir del contacte amb la natura. Tal com expressa Guillamon en el llibre, aquest va sorgir d’una necessitat vital, de l’enyor del bosc, dels prats i les muntanyes.

L’exposició recull les làmines dissenyades per Albert Planas i Julià Guillamon que ocupen les pàgines centrals del llibre, concebudes a manera de guia de camp, on apareixen en l’ordre aproximat del llibre totes les cuques que s’hi esmenten. Junt amb aquestes, es mostren onze làmines específicament creades per tal de ser exposades que recullen algunes de les cuques del llibre. Així mateix, diverses fotografies familiars de l’autor i de cuques ha fet durant els seus passejos per la natura. L’acompanyen els clips que sobre diferents cuques i passatges del llibre ha creat Maria Padró.

 

 

 

 

Públic: General
 Del 15/04/2021 al 28/07/2021
 Horari d'apertura del museu
 Sala Brossa-Frègoli
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
Dossier de premsa

Share
Print Friendly, PDF & Email