Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

Exposició temporal

Escapa't de la llengua. Primer premi Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català 2019

 

 

 

 

 

 

 

El passat dia 2 de juny es van lliurar a l’Auditori de Barcelona els premis del 5è Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català promogut per la Plataforma per la Llengua.

El joc guanyador d’aquesta edició ha estat la proposta de l’alumnat de l’escola Serra i Hunter de Manresa, amb el joc Escapa’t de la llengua. Un joc creat per l’alumnat de cicle superior de l’escola que s’ha dut a terme al llarg del primer i el segon trimestres a l’hora de tallers. Es tracta d’un joc ambientat en un escape room. L’objectiu principal del joc és sortir de l’escola resolent tots els enigmes de llengua catalana mitjançant un treball cooperatiu i en grup.

El concurs Tísner de Creació de Jocs en Català està convocat per la Plataforma per la Llengua i s’adreça als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià i l’Alguer. Hi poden participar totes les propostes de jocs col·lectius inèdits i en català que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. L’objectiu és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc. En aquest 5è concurs han participat 4.000 alumnes de 184 aules de Catalunya, la Franja de Ponent i el País Valencià.

La inauguració serà dissabte 29 de juny a les 12 h. 

Agraïments: 

     

Públic: General

Tipologia: Exposició

 Del 29/06/2019 al 25/08/2019
 Horari d'apertura del museu
 Vestíbul
Entrada gratuïta
 Idiomes: Català
 Dossier de premsa