Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

FEM MUSEU

ENS INSPIREN LA BALDUFA I JOAN BROSSA

 

 

 

 

 

 

Activitat adreçada a entrenar habilitats creatives i construir poemes visuals propis amb la baldufa, icona del Museu del Joguet, com a element central.

Utilitzarem poemes-objecte i poemes visuals de Joan Brossa com a  font d’inspiració i també llegirem alguns dels versos que ell va escriure. Jugarem amb els objectes, les imatges i la paraula, per buscar connexions formals i lingüístiques que permetin crear nous poemes visuals, connectant el llenguatge visual i el semàntic, explorant el sentit poètic dels objectes.

A l’inici de cada sessió, i amb la finalitat de donar eines per crear el projecte propi, es projectaran imatges de poemes visuals de Joan Brossa i algunes obres del FOTOPOEMARI que el fotògraf Chema Madoz creà en col·laboració amb el poeta. La segona part de la sessió es focalitzarà en la pràctica artística per construir el poema visual i expllicar-ho.

 

Accessibilitat: 
   

 

Durant el taller es realitzaran imatges fotogràfiques amb l'objectiu de documentar l'activitat i per tal de contribuir a la difusió del Museu. Ens comprometem a no fer-ne cap ús indegut. Us agrairem que vingueu amb l'autorització de permís de drets d'imatge signada, si no hi teniu cap inconvenient.

Public: Familiar

Tipologia: Taller

Infants d'entre 5 i 12 anys

5 de novembre de 2022
11 h
  Museu del Joguet
Activitat gratuïta
Català
Places limitades. Inscripcions: a info@mjc.cat o trucant al telèfon               972 504 585.

Share
Print Friendly, PDF & Email