Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

FEM MUSEU

NANNIDO. LA VIDA EN JOC

 

 

 

 

 

 

Un joc per trencar amb els prejudicis i els estereotips vers les persones migrades

 

Celebrem el DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL, jugant!

El joc és una activitat universal que ha estat sempre present a totes les cultures. I és l’única activitat cultural en què la persona és la protagonista, fomenta la comunicació entre les persones, permet aprofundir en les relacions, compartir valors i afavorir punts de trobada per aprendre a conviure.

L'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 2002, el 21 de maig el Dia Mundial de la Diversitat Cultural i al Museu del Joguet creiem que la millor manera de celebrar-ho és jugant!

Nannido, la vida en joc és una activitat lúdica on les famílies podran posar-se en la pell de les persones migrades i prendre consciència de la diversitat intercultural que ens envolta. Primer realitzarem una visita guiada per les sales del Museu que ens ajudarà a comprendre i materialitzar la diversitat intercultural i els processos migratoris, després acabarem jugant a Nannido, una revisió del tradicional joc de l’Oca que simbolitza el recorregut de la vida humana, plena de fortuna i d’entrebancs. En el joc, les persones que hi juguen es posen en la pell de les persones migrades i les diferents caselles simbolitzen dificultats i oportunitats concretes i donen a conèixer la Declaració dels Drets Humans Universals.

Nannido, la vida en joc® és un joc creat per l’associació Amunt i Crits! dones referents de l'Alt Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya

 

El Museu del Joguet de Catalunya vol contribuir en els Objectius de Desenvolupament Sostenible per al 2030 i aquest taller s'inscriu en l'ODS 10 REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS

 

T'HI ESPEREM!

 

Accessibilitat: 
   

 

 

Durant el taller es realitzaran imatges fotogràfiques amb l'objectiu de documentar l'activitat i per tal de contribuir a la difusió del Museu. Ens comprometem a no fer-ne cap ús indegut. Us agrairem que vingueu amb l'autorització de permís de drets d'imatge signada, si no hi teniu cap inconvenient.

 

 

Activitat familiar amb mainada a partir de 8 anys
 21/05/2022
 12 h
   Sala Oberta del Museu
Gratuïta
Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia a info@mjc.cat o al 972 504 585

Share
Print Friendly, PDF & Email