Ca | En | Es | Fr | Zh-hans

FEM MUSEU

NANNIDO. LA VIDA EN JOC

 

 

 

 

 

 

Un joc per trencar amb els prejudicis i els estereotips vers les persones migrades

 

Celebrem el DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS, que enguany té el lema El poder dels museus, jugant!

El joc és una activitat universal que ha estat sempre present a totes les cultures. I és l’única activitat cultural en què la persona és la protagonista, fomenta la comunicació entre les persones, permet aprofundir en les relacions, compartir valors i afavorir punts de trobada per aprendre a conviure.

Nannido, la vida en joc és una activitat lúdica on les famílies podran posar-se en la pell de les persones migrades i prendre consciència de la diversitat intercultural que ens envolta. Primer realitzarem una visita guiada per les sales del Museu que ens ajudarà a comprendre i materialitzar la diversitat intercultural i els processos migratoris, després acabarem jugant a Nannido, una revisió del tradicional joc de l’Oca que simbolitza el recorregut de la vida humana, plena de fortuna i d’entrebancs. En el joc, les persones que hi juguen es posen en la pell de les persones migrades i les diferents caselles simbolitzen dificultats i oportunitats concretes i donen a conèixer la Declaració dels Drets Humans Universals.

Nannido, la vida en joc® és un joc creat per l’associació Amunt i Crits! dones referents de l'Alt Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya

 

El Museu del Joguet de Catalunya vol contribuir en els Objectius de Desenvolupament Sostenible per al 2030 i aquest taller s'inscriu en l'ODS 10 REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS

 

T'HI ESPEREM!

 

Accessibilitat: 
   

 

 

Durant el taller es realitzaran imatges fotogràfiques amb l'objectiu de documentar l'activitat i per tal de contribuir a la difusió del Museu. Ens comprometem a no fer-ne cap ús indegut. Us agrairem que vingueu amb l'autorització de permís de drets d'imatge signada, si no hi teniu cap inconvenient.

 

 

Activitat familiar amb mainada a partir de 8 anys
 14/05/2022
 12 h
   Sala Oberta del Museu
Gratuïta
Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia a info@mjc.cat o al 972 504 585

Share
Print Friendly, PDF & Email